منوی عروسی شماره 3
- غذاهای برنجی : باقالی پلو با گوشت بره-زرشک پلو با مرغ – شیرین پلو با مرغ-مرصع پلو با مرغ(به همراه خلال گرد-بادام و
- کباب ها : جوجه کباب زعفرانی بدون استخوان 70%-کباب کوبیده 70%-چنجه70%
- خوراک ها : خوراک سبزیجات گرم-خوراک بیف-خوراک مکزیکی-خوراک زبان-رولت گوشت
- خورشت ها : خورشت فسنجان با کوفته ریزه -خورشت نعناجعفری با ماهیچه-خورشت کاری
- غذاهای تزئینی : بوقلمون یا شیر ماهی به ازاری هر 50 نفر یک عدد-بره شکم پر هر 100 نفر یک راس
- سالاد ها : سالاد فصل-اندونزی-زیتون- شیرازی-سزار-پاستا- ماست و خیار –سبزیجات-کلم –اسفناج- میزترشیجات- سالاد مخصو
- نوشیدنی ها : انواع نوشابه –دلستر-دوغ-آب معدنی
- میان وعده : جوجه چینی-میگو سوخاری-پاچینی-گوشت چوبی-مرغ چوبی-قارچ سوخاری
- سرویسها : هر 12 نفر یک مهماندار-ظروف کامل و شیک – صندلی مبله
- آب میوه : هفت مدل آبمیوه طبیعی فصل-سه مدل نوشیدنی گرم
- میوه : هفت مدل فصلی به همراه سالاد میوه
- شیرینی : به ازاری هر نفر 120گرم تارت میوه ایی-پذیرایی رولت مکزیکی و باقلوا –کیک سه طبقه 12 کیلوگرم-دسر7 مدل ش
- ورودی : باکسهای تزئینی به همراه دکور های بسیار زیبا و مدرن-چمن مصنوعی به همراه فرش قرمز-پوسترهای ایستاده
- نورپردازی : زیرمیزمهمان ها –جایگاه عروس وداماد –ورودی-محوطه به صورت ریسه های نور و وال واشر به رنگ انتخابی
- شمع آرایی : بار شمع VIP ورودی-بار شمع VIP داخل سالن به همراه شمعدانی های زیبا- میز مهمان ها
- گل آرایی : ورودی به صورت اطاق گل و حریر – میز مهمان ها- میز VIP –جایگاه عروس و داماد به صورت فلاور وال-بار گل
- چیدمان : تمامی چیدمان و دکوراسیون به صورت انتخابی و مطابق با ژورنال های اروپا ارائه خواهد شد