منوی عروسی شماره 1
- غذاهای برنجی : باقالی پلو با گوشت بره-زرشک پلو با مرغ – شیرین پلو با مرغ-مرصع پلو با مرغ-آلبالو پلو با کوفته ریزه –
- کباب ها : جوجه کباب زعفرانی بدون استخوان 70%
- خوراک ها : خوراک سبزیجات گرم-خوراک بیف
- خورشت ها : خورشت فسنجان با کوفته ریزه یا مرغ
- سالاد ها : سالاد فصل-اندونزی-زیتون-سالاد شیرازی- ماست و خیار و سالاد مخصوص تشریفات آنیا
- سرویسها : هر 18 نفر یک مهماندار-ظروف کامل – صندلی شیواری
- آب میوه : پنج مدل آبمیوه طبیعی فصل
- میوه : پنج مدل فصل
- شیرینی : به ازاری هر نفر 120گرم تارت میوه ایی
- کیک : 3 طبقه 10 کیلوگرم
- دسر : پنج مدل قالبی انتخابی
- ورودی : باکسهای تزئینی به همراه دکور ها و فرش قرمز
- نورپردازی : زیرمیزمهمان ها –جایگاه عروس وداماد و محوطه
- شمع آرایی : ورودی-بار شمع و میز مهمان ها
- گل آرایی : ورودی – میز مهمان ها- جایگاه عروس و داماد